decoration

Sinergija CineStar platformi

CineStar kao vodeći kinoprikazivač u ovom dijelu Europe s 28 kino multipleksa na 4 tržišta (Hrvatska, BiH, Srbija i Kosovo) i više od 4.000.000 posjetitelja sinonim je za izvrsnost i za vrhunski filmski i kino doživljaj. Uživanje u najkvalitetnijem filmskom sadržaju na regionalnoj razini upotpunjujemo i kroz CineStar TV grupu kanala koja danas broji 7 TV filmskih kanala.

Spektar usluga koje pružamo oglašivačima kroz kino (on-screen, off-screen, eventi) i TV platforme sada nadograđujemo novom platformom – digitalnim površinama u CineStar multipleksima diljem regije.

Bogato iskustvo koje posjedujemo u pružanju usluga kino i TV oglašavanja, garancija je izvrsnosti u kreiranju optimalnih strategija oglašavanja i na ovom mediju kao i sinergijskog učinka kampanja koje uključuju sve platforme CineStar.

Benefiti

  • Moderna rastuća oglašivačka platforma bazirana na high-end tehnologiji

  • Najfrekventnije pozicije u kinu gdje se ujedno bilježi i najduže zadržavanje publike

  • Kino publika - vrlo kvalitetan, potrošački potentan, segment potrošača

  • Visoka razina prijemčivosti poruke u opuštenoj atmosferi i brand safe okruženju

  • Neposredan kontakt s ciljnom publikom te posljedično snažan awareness oglašivačkih kampanja

  • Oglasna poruka prisutna kroz sve površine u multipleksu nenametljivo prati customer journey

360 Pristup

Digitalne površine značajan su element 360 pristupa oglašivačima koje nudi CineStar grupa.

Multiplatformski pristup publici ostvarujemo i kroz on-screen i off-screen oglašavanje u kinima, evente te oglašavanjem na CineStar TV kanalima.

Kombinacijom navedenih platformi ostvaruje se sinergijski učinak komunikacije te inkrementalni doseg u odnosu na oglašavanje kroz isključivo jednu platformu.

Background Image